Odaberi jezik
layer
Explore something
special in Dubrovnik
layer
Live today,
tomorrow will cost more
layer
Medditerranean cuisine
layer
B&B Pansion
layer
All you need is to relax
layer
It's time to sail
layer
Sail Dubrovnik way
layer
Trips you'll never forget

Izleti autobusom i minibusom

Pogodan predah i novu dimenziju Vašem odmoru dati će izleti koji će Vam omogućiti da upoznate život domaćih ljudi, povijest i kulturu te kušate specijalitete našega kraja. Za sve one bogate istraživačkim duhom, sklonije sportu i avanturi nudimo nešto aktivnije izlete poput raftinga i jeep safarija.

Konavle - folklor Čilipi

Konavle, najjužnija regija u Hrvatskoj, može se doživjeti kroz folklorne priredbe, šetnje kroz povijesna mjesta i obilazak izvora rijeka u planinama. Koliko možete pronaći smirenosti u franjevačkom samostanu toliko možete i aktivno uživati u kupanju u kristalno čistom moru i bogatoj gastronomskoj ponudi domaće kuhinje.


Grad Korčula, zavičaj Marca Pola

Otok Korčula jedan je od najvećih zelenih otoka Jadrana na čijem krajnjem jugu je smješten i istoimeni grad. Korčula je prekrasan arhitektonski primjerak izvrsno očuvanoga, utvrđenoga, srednjevjekovnoga grada. Najpoznatiji svjetski putopisac Marko Polo započeo je životni put upravo u ovom gradu, gdje je sačuvana njegova rodna kuća. Usred središnjeg trga nalazi se katedrala Sv. Marka iz XIV stoljeća. Pored katedrale Sv. Marka koja se nalazi na središnjem gradskom trgu su i brojni muzeji i galerije.


Međugorje - Svetište 'Kraljice Mira'

Međugorje je poznato kao mjesto u kojem se pojavila Djevica Marija i poslala poruku svijetu. Malo je riječi kojima možemo opisati ovo mjesto nade i vjere, možemo Vas samo pozvati da ga posjetite s nama.


Crna Gora - Bokokotorski zaljev i Sv. Stefan

Ako želite saznati nešto više o bogatoj i kulturnoj prošlosti Crne Gore krenite s nama na jednodnevni izlet prema UNESCO zaštićenom Kotoru. Mediteranskom gradu okružen starim zidinama dugim 4 km. Poslije Kotora, nastavljamo prema jugu, crnogorskom primorju. Posjetit ćemo Budvu. Budva se odlikuje neponovljivom ljepotom, suncem, morem i nizu bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Ovdje imate vremena za kupanje, razgledavanje i ručak. Povratak je u kasnim poslijepodnevnim satima. Obavezno je ponijeti putne isprave. Sredstvo plaćanja je Euro. Poželjno je uzeti laganu odjeću i obuću, te sve za kupanje.


Mostar - grad u kojem se istok spaja sa zapadom

Grad Mostar, smješten u dolini rijeke Neretve podno obronaka planina Veleža, Huma i Čabulje, stoljećima je na raskrižju različitih civilizacija i svaka od njih je utkala dio svoje posebnosti. To je grad sunca, zelenila i cvijeća. U gradu i njegovoj bližoj okolici nalaze se jedinstveni lokaliteti kulturno–povijesnog blaga i nasljeđa, koja svjedoče o životu na ovom području još od predantičkih vremena. Najstariji pisani dokumenti o Mostaru datirani su u prvu plovicu XV. stoljeća. Stari most je jedan od najvećih kulturno - povijesnih znamenitosti ovog grada gdje se tako neposredno i čudesno isprepliću civilizacija i umjetnost. To je čudesan spoj materije i duha, pa se sa razlogom kaže da je ovo most što spaja Istok sa Zapadom.Aktivniji sportovi

Ronjenje

Cjelodnevni izlet s brodom sa stajanjima i zaronima. Doživite podmorje jadranskog mora, plivajte sa šarenim i raznolikim ribama, uz pratnju profesionalnog instruktora. Upustite se u avanturu koju nikada nećete zaboraviti, ponesite sa sobom uspomenu koja se ne može izbrisati iz sjenčanja: mir, tišina, ribice, prekrasno podmorje.


Rekreacijsko jahanje

Izlet počinje u Kojan Koralu gdje se gosti upoznaju sa instruktorom jahanja, opremom i konjima. Slijedi ujahivanje u krugu Korala, nakon čega se kreće na terensko jahanje. Terensko jahanje je isplanirano tako da se gostima na uzbudljiv ali i opuštajući način dočaraju Konavle i ljepota Dubrovačke okolice. Obilježena edukacijska, pješačko - jahačka staza se proteže dužinom od 11 km, djelomično kroz maslinike i šumsko područje, dijelom uz more, te tako spada u geomorfološko - hidrografski zaštićeno područje. Na vrhu Veljeg brda odmaramo uz nezaboravan pogled na Konavoske stijene i more. Po povratku se gostima nudi zakuska (pršut, sir, vino).


ATV Safari

Safari je isplaniran tako da se na jedan uzbudljiv i avanturistički način otkriju prirodne ljepote i kulturno bogatstvo Konavoske regije. Izlet počinje u Kojan Koralu gdje se gosti upoznaju sa voditeljem safarija, motorima i osnovama rukovanja motorima. Poslije kraće poduke safari se nastavlja po makadamskoj stazi koja se proteže od Konavoskih stijena, prema selu Ćilipi (mogućnost kratkog posjeta Konavoskom zavičajnom domu). Nakon toga se silazi u Konavosko polje gdje se prelazi rijeka Ljuta na više mjesta, da bi se došlo do mlinice Đivanović u selu Ljuta gdje je predviđena kratka posjeta mlinici. Nakon kratkog odmora slijedi povratak u Kojan Koral putem iznad Konavoskog polja, starom stazom kuda je nekada išao vlak "Ćiro". Po povratku u Koral gostima se nudi zakuska (pršut, sir, vino), što je uključeno u cijenu. Gostima nisu uključena u cijenu dodatna osvježavajuća pića koja mogu sami kupiti u toku safarija na nekoliko mjesta (Ćilipi, Ljuta i Kojan Koral).


Kajak

Upustite se u avanturističko razgledavanje Lokruma i gradskih zidina s kajakom. Potpuno drukčiji doživljaj i nov način razgledavanja prirode i povijesti grada Dubrovnika. Razgledajte Lokrum, zaštićeni park prirode, samostan, družite se s paunovima koji slobodno šeću po ovoj predivnoj prirodi.Gradske zidine doživit ćete na potpuno nov i jedinstven način, iz Vašeg kajaka, s mora.  • Naslovna
  • O nama
  • Transferi
  • Izleti brodom
  • Izleti
  • Villa Carmen
  • Villa Doris
  • Restoran Marinero
  • Kontakt
  • Design by: Xmedia Dubrovnik